Sofie Gustafsson debuterar med romantasyn Evigt begär

Sofie Gustafsson. Foto: Frida Johansson

Jag heter Sofie Gustafsson och är född och uppvuxen i sommarstaden Varberg. Numera bor jag i en liten by strax utanför, tillsammans med min man och mina två pojkar. På fritiden skriver jag inte bara böcker, utan tränar även styrkelyft och spelar datorspel.

Att läsa och skriva böcker har varit en passion för mig de senaste åren och jag har drömt om att en dag kunna förmedla den magin till andra genom mina berättelser. Nu när jag äntligen ska ge ut min första roman genom Ravenheart förlag, kommer den drömmen att bli sann! Det är en spännande tid, full av glädje och förväntan.

Mitt främsta mål som författare är att skriva berättelser som berör på djupet, och som stannar kvar i läsarnas hjärtan långt efter att de har läst sista sidan. Genom att skildra karaktärers känslomässiga resor och utmaningar hoppas jag att de kan relatera och känna med dem. Följa dem i deras värld och längta efter mer.

Evigt begär

Evigt begär

Inget tycks gå som Alice önskar. Inte förrän den dag då hon ärver en förmögenhet och en gammal stuga, mitt ute i ingenstans. Med fast beslutsamhet drar hon i väg till Värmlands mörka skogar. Här påbörjar hon såväl renoveringen som sitt nya liv, detta ska bli vändpunkten! Om det bara inte vore för de hemligheter stugan tycks bära på ... Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

En saga att högläsa

”En fåraktig historia” beskriver en ung pojkes ömsinta förhållande med en idisslare och hur upptäckten av en skattkarta förvandlar den lugna vardagen till ett märkligt mysterium och släpper loss hiskeliga äventyr med otäcka odjur,