Johanna Sandgren debuterar med Felicias försvunna katter

Johanns Sandgren

Johanna Sandgren heter jag och jag debuterar som författare 2024. Mitt liv har alltid innehållit skrivande och drömmen om att ge ut böcker har jag haft sedan mellanstadiet som jag minns. Till slut bestämde jag mig för att få det gjort. Att satsa på det jag aldrig slutade drömma om. 

Idag arbetar jag som butikschef, har två barn och en katt. Förutom skrivandet älskar jag styrkelyft, trädgård och läsande. Bland annat. Har även en förkärlek för inramning av tavlor eftersom jag är utbildade rammakare för länge sedan. Utrymme för kreativitet är det viktigaste i livet för att må bra när det kommer till mig själv. Pyssla, baka och slöjda kan vi också addera till det hela.

Min dröm är att fortsätta få ge ut böcker och att kanske, en dag, kunna styra om livet så skrivandet kan få ta största platsen i vardagen. Att författare kan få bli min huvudsakliga yrkestitel. Man måste drömma stort för att komma någon vart, eller hur?

Felicias försvunna katter

Felicias försvunna katter

Felicia älskar sina katter. Verkligen älskar. Men en ruggig höstkväll kommer de inte in när hon lockar på dem. Hon vet att mörkret är på väg och det känns otäckt. Felicia måste gå ut och leta i trädgården. Den mycket mörka och mystiska trädgården. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

En saga att högläsa

”En fåraktig historia” beskriver en ung pojkes ömsinta förhållande med en idisslare och hur upptäckten av en skattkarta förvandlar den lugna vardagen till ett märkligt mysterium och släpper loss hiskeliga äventyr med otäcka odjur,