Christina Andersson debuterar med barnboken ”Trädet som vaknade för tidigt”

Författaren: Christina Andersson Foto: Emilia Dalén

Jag är en mormor som gillar äventyr och att ha roligt. Skriva har jag gjort för mig själv i många år. Att få chansen att ge ut en bok och att få illustrera till boken är otroligt roligt och spännande.

Mitt arbete kan vara väldigt styrt så att få färdas i fantasin och att hitta på historier är ett välkommet avbrott.

Trädet som vaknade för tidigt

Trädet som vaknade för tidigt

Fyton vaknar ur vinterdvalan av att trädstammen känns varm, trots att det är mörkt ute. Är våren redan här? Nu får de skynda sig med att sätta igång arbetet. I år ska hans träd bli det finaste!

Gibson och Cyto pumpar vatten och kontrollerar flödet. Men något är fel. Bladen dröjer och det ser ut att komma snö i horisonten. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

En saga att högläsa

”En fåraktig historia” beskriver en ung pojkes ömsinta förhållande med en idisslare och hur upptäckten av en skattkarta förvandlar den lugna vardagen till ett märkligt mysterium och släpper loss hiskeliga äventyr med otäcka odjur,