Emma och Lukas Olofsson i 7-boksavtal med Saga Egmont

Saga Egmont har skrivit ett 7-boksavtal med Emma och Lukas Olofsson. Pressbild.

💰 SJUBOKSDEAL. Deckarförfattaren Emma Olofsson (debuterade 2020 och Ă€r kĂ€nd för bokserierna Sonja Ljung, Alba och Karlshamnsserien) ska, tillsammans med sin man Lukas Olofsson, skriva en helt ny spĂ€nningsserie för Saga Egmont. Avtalet och serien omfattar sju böcker och kommer att slĂ€ppas som ljudböcker, e-böcker och i tryckt format med start 2026.
– Det kĂ€nns fantastiskt roligt och spĂ€nnande och vi Ă€r sjukt taggade pĂ„ detta projekt, sĂ€ger författarna i ett pressmeddelande.

redaktion@boktugg.se

Gör som ...

… och alla vĂ„ra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka hĂ€r för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Kampen för livet – nu som ljudbok.

En klimatkollaps har drabbat jorden med förödande konsekvenser. Fyra personer fÄr det svÄraste av uppdrag, att leda ett projekt som ska rÀdda mÀnskligheten frÄn att dö ut.

Fotobok dÀr det tysta landskapet ges en röst

Johanna SyrĂ©n fĂ„ngar i denna dokumentĂ€ra fotobok det moderna lantlivet i en vĂ€rld i förĂ€ndring. Genom bilder och berĂ€ttelser ger hon en inblick i mĂ€nniskors liv och deras nĂ€ra band till naturen och djuren. Skribenten Samantha Ohlanders ger ytterligare perspektiv kring jordbrukets och glesbygdens utmaningar och den betydelse vĂ„ra gemensamma vĂ€rderingar har för framtiden. Boken Av jorden tar oss med pĂ„ en resa genom historien och nutiden och vĂ€cker frĂ„gor om identitet och ansvar för en mer omsorgsfull och hĂ„llbar framtid. 

Ny inspirerande resehandbok, med tÄg till Italien och Medelhavet

Den efterlĂ€ngtade uppföljaren till de populĂ€ra ”Rivieran inom rĂ€ckhĂ„ll” och ”Languedoc inom rĂ€ckhĂ„ll” Ă€r Ă€ntligen hĂ€r. Ta del av de bĂ€sta rĂ„den om hur du tar dig till norra Italien pĂ„ det smartaste och mest hĂ„llbara sĂ€ttet att resa: med tĂ„g.

Carina Österholm slĂ€pper uppföljare till Identiteten

I den spÀnnande romanen Gropen, en fristÄende uppföljare till Identiteten, ÄtervÀnder vi till poliskommissarie Lars Jeppson och hans kollegor vid Göteborgspolisen. De konfronteras med en mörk hÀrva av mÀnniskohandel och mord,

Adoptionsdrama i inbördeskrigets skugga

En utplÄnad bondby pÄ Sri Lanka och tvÄ överlevande systrar som inte kÀnner varandras existens tar oss in i ett virrvarr av hÀndelser och en hel palett av mÀnniskoöden bÄde pÄ den mytomspunna ön samt i Sverige och Frankrike.