Sara Andersson debuterar med Nora och Maries magiska äventyr

Författaren Sara Andersson släpper sin debutbok: Nora och Maries magiska äventyr.

Jag är född i Norrbotten och älskar att bo här. Därför blev det naturligt att på något sätt inkludera norra delen av Sverige i min bok. Det hela började då jag sökte efter en ny bok att läsa till min dotter, som jag ofta läser för innan lägg dax. Det började bli svårt att hitta något då vi läst massor.

Så bestämde jag mig för att försöka skriva en egen bok. Jag har aldrig skrivit tidigare. Men man måste våga prova på nya saker.

Vi lever i ett land som styrs väldigt mycket av Jante lagen. Att man inte får sticka ut eller vara annorlunda och inte synas för mycket och allt sånt. Jag vill föra fram budskapet om att vara olik och annorlunda, kan vara en styrka. Var den du är!

I den här boken finns det många som är annorlunda och dom är helt fantastiska, precis som du som läsare.

Nora och Maries magiska äventyr

Nora och Maries magiska äventyr

  • Förlag: Vulkan
  • Utgiven: 2024-06-18

Tvillingflickorna Nora och Marie har magiska förmågor. De kan tala med varandra genom telepati och de kan få saker att explodera eller sväva. För att lära sig att kontrollera och hantera sina förmågor skickas flickorna till en specialskola för liknande barn som alla är olika men väldigt kraftfulla. Skolan ligger på en fjälltopp i norra delen av Sverige. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter