Cecilia Moldén debuterar med Ms Nobody

Cecilia Moldén. Fotograf Susanne Kronholm

Cecilia Moldén heter jag (f 1957 i Eskilstuna) och är civilekonom, rektor, egen företagare och efter den 24 maj 2024 även författare. Jag har bland annat arbetat i IT- branschen som säljare, marknadsförare och VD. Under fem år var jag hemma med barnen och fick då upp ögonen för skolans värld. Under många år arbetade jag som rektor och var aktiv kommunpolitiker inom utbildning och kultur. De senaste fem åren har jag drivit eget företag med uppdrag som interim chef. Spänningsromanen Ms Nobody är min debut som författare.

Berättande, litteratur och musik går som en röd tråd genom mitt liv liksom engagemanget för barn och unga. Jag bor idag med sin man växelvis i Vaxholm, Stockholms skärgård och Sao Rafael vid Algarvekusten, Portugal. Jag har tre egna barn och två bonusbarn. 2021 gick jag på Jakobsbergs författarskola och gör nu allvar av min dröm att skriva på heltid. Två barnböcker, varav en med musik, ligger för bearbetning liksom en andra skönlitterär bok för vuxna; en thriller i skolmiljö.

Ms. Nobody

Ms. Nobody

Susse måste välja mellan att lämna sitt hem eller dö. Hon vet bara inte om det ännu.
Hon är en trettioårig, välutbildad kvinna mitt i karriären men lever med en man som
debuterar i en psykisk sjukdom. De har en tvåårig son tillsammans.

Hon låser länge in sin ångest och håller i det längsta fast drömmen om en väl
fungerande tresamhet. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

En saga att högläsa

”En fåraktig historia” beskriver en ung pojkes ömsinta förhållande med en idisslare och hur upptäckten av en skattkarta förvandlar den lugna vardagen till ett märkligt mysterium och släpper loss hiskeliga äventyr med otäcka odjur,