Konrad Åmark debuterar med Hälsohuset

Konrad Åmark.

Vad är hälsa egentligen och vad är det som får oss att må bra? Dessa frågor blev avgörande i riktningen av mitt liv och därav också utformandet av denna bok.

Mitt namn är Konrad Åmark, en 23-åring från Skåne som har utbildat sig till hälsoutvecklare, massageterapeut och personlig tränare. Det betyder inte att jag sitter på alla svar om hälsa.   Vad jag däremot sitter på är frågor. Jag älskar att ställa frågor och har alltid gjort så länge jag kan minnas. 

Jag utvecklade i tonåren en passion för ord och diktskrivande vilket också blev ett sätt för mig att analysera och bearbeta insikter, idéer och koncept. När diktskrivandet kombinerades med mitt intresse för hälsa var grunden till Hälsohuset satt. 

Hälsohuset är en bok full med frågor men också med ramverk och perspektiv som kan inspirera till reflektion och större självkännedom. Min filosofi bygger på att “ju bättre du dig själv kan förstå, desto bättre kan du också må”. 

Hälsohuset

Hälsohuset

Detta är en diktbok som uppmuntrar till reflektion

innehållandes praktiska ramverk och inspiration

som kan leda dig bort från stress och distraktion

och närmare din egna hälsovision. 

Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

En saga att högläsa

”En fåraktig historia” beskriver en ung pojkes ömsinta förhållande med en idisslare och hur upptäckten av en skattkarta förvandlar den lugna vardagen till ett märkligt mysterium och släpper loss hiskeliga äventyr med otäcka odjur,