Maria Holfve debuterar med Under fåglarnas vingslag

Maria Holfve

Det var inte självklart att jag någonsin skulle få bli någons mamma. Resan dit var lång, snårig och på många sätt smärtsam, men tack vare IVF är jag idag mamma till tre små barn. Det visade sig att resan inte bara skulle bli min väg till föräldraskap, utan också min väg till att ge ut min allra första bok.

Att få klä sina upplevelser i ord och att väva fram en saga tillsammans med min konstnärsvän Thais, som även hon genomgick IVF, har på många sätt varit läkande. 

Till vardags jobbar jag som managementkonsult med strategier och komplexa problem i näringslivet. Som en extra guldkant i livet är jag doula och stöttar andra inför, under och efter födslar. Som doula har jag också fått förmånen att ge stöd åt dem som går igenom ofrivillig barnlöshet. Att få hålla någon annan i handen under en viktig stund i livet är bland det finaste jag vet. Förhoppningsvis kan boken bli en förlängning av detta och ge liv åt någon annans unika väg till att bli förälder. Det skulle göra mig riktigt lycklig.

Under fåglarnas vingslag

Under fåglarnas vingslag

Långt innan du föddes fanns du i mina drömmar.

I denna finstämda bok får stor som liten följa med på den vindlande resa som barnlängtan kan vara när vägen till föräldraskap visat sig bli lång.

Från den första önskan om ett barn, genom förväntan och ljus, snåriga skogar, mörker och hopplöshet, till att barn och förälder äntligen får mötas. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

En saga att högläsa

”En fåraktig historia” beskriver en ung pojkes ömsinta förhållande med en idisslare och hur upptäckten av en skattkarta förvandlar den lugna vardagen till ett märkligt mysterium och släpper loss hiskeliga äventyr med otäcka odjur,