Göran Lövgren debuterar med bok om mediala och andliga upplevelser

Göran Lövgren. Foto: Privat

Mitt namn är Göran Lövgren och jag är född och uppvuxen i Malmö på 50-talet. Mitt yrkesverksamma liv avslutades vid sextiosju års ålder som enhetschef med behörigt elansvar för ett stort kommunalt bolag i Malmö.  

Mitt stora intresse för andevärlden och reinkarnation har alltid funnits där. Det teologiska intresset började väckas redan på skolans kristendomstimmar.

Jag började söka efter mina själsliga rötter för mer än trettio år sedan. Genom regressionsterapi och meditation kunde jag nå djupt in i min själ som speglade händelser långt tillbaka i tiden innanför mina slutna ögon.

Genom att utbilda mig till Reiki-Master öppnades ytterligare dörrar upp mot den andliga världen. För min del är det helt naturligt att själen är odödlig och att vi alla lever flera liv genom reinkarnation. Karma är en del av universums oskrivna lagar.

Silvertråden

Silvertråden

Frågorna om livet och döden sporrar Carl Gallin. Han bara måste få veta sanningen om sina andliga rötter. Carls oavbrutna sökande för honom långt bortom allt förnuft och fysisk verklighet.

Vi får följa Carls själs minst sagt laddade resa bakåt i tiden genom hans starka mediala och andliga upplevelser och visioner, som under flera år spelades upp innanför hans slutna ögon. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

1870: ny historisk roman av Joakim Weman

Precis lagom till Bokmässan i Göteborg utkommer ”1870”. Den är Joakim Wemans tredje roman och den andra i Damremontserien; historiska romaner som utspelar sig i Frankrike åren 1855-1919.