Pia Nykvist debuterar med bilderbok om missförstånd och vänskap

Pia Nykvist, debutant. Foto: Malin Wahlin

Jag har alltid tyckt om att läsa. När jag var liten var det ett äventyr att gå till biblioteket. Ville jag ha spänning, skratt eller kanske lära mig något nytt? Jag känner likadant för böcker idag.

Teckna och måla är också något jag tycker om, en dag när jag målade en tavla hittade jag ett frö till en berättelse i den. Jag funderade över vad jag såg. Vattnade fröet med akvarellfärg och det växte till en liten saga som slutligen blev till en bilderbok.

Att få ge ut en bok är någonting värdefullt för mig. För tänk om just min bok kan göra att ett barn blir glad i hela kroppen.

Hönan och stormen

Hönan och stormen

En bok om missförstånd och vänskap.

Vad hände dagen då hönan blåste iväg?

Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

1870: ny historisk roman av Joakim Weman

Precis lagom till Bokmässan i Göteborg utkommer ”1870”. Den är Joakim Wemans tredje roman och den andra i Damremontserien; historiska romaner som utspelar sig i Frankrike åren 1855-1919.