Christin Kashou, 24 år, tog hem segern i finalen av Sveriges mästerkock 2021. En del av vinsten är att hennes kokbok Mina asiatiska favoritrecept ges ut på Bonnier Fakta.
Idag sändes finalen av Sveriges mästerkock 2021 och det blev 24-åriga Christin Kashou som kammade hem segern i årets final av Sveriges mästerkock. Precis som brukligt är i denna och exempelvis tävlingen Hela Sverige Bakar så får vinnaren ge ut en egen bok – en kokbok såklart. Boktugg har till och med sammanställt en lista på kokböcker av Sveriges Mästerkock-vinnare 2011-2021.
Bokbranschen år 2030 – hur ser den ut? Framtidsspaningar i Analysbrevet!
I och med vinsten ger Christin Kashou nu ut boken Mina asiatiska favoritrecept på Bonnier Fakta. Boken är fylld med inspirerande recept på allt från dumplings och buljonger till asiatiska smårätter – ja, Christins asiatiska favoriter helt enkelt.
Eftersom programserien spelades in tidigare är boken redan färdig och på väg ut i butikerna, utgivningsdatum är officiellt imorgon den 8 april. Men det är först i samband med att vinnaren offentliggjorts som titeln blir synlig i Bokinfo och hos nätbokhandlarna.
I faktarutan här nedan kommer därför titeln att uppdateras under kvällen med både titel och vinnarens namn, samt en beskrivande text. Men redan nu går det att klicka sig vidare till nätbokhandlare och förboka.
LÄS ÄVEN: Hemlighetsmakeriet bakom vinnarens kokbok
Mina asiatiska favoritrecept : vinnare av Sveriges mästerkock 2021
Författare | |
---|---|
Medverkande |
Pernilla Qvist (Formgivare)
Frida Wismar (Fotograf)
|
Förlag | Bonnier Fakta |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 102 |
Vikt | 593 gr |
Utgiven | 2021-04-08 |
SAB | Qcaa |
ISBN | 9789178871889 |
”Med den här kokboken vill jag förmedla min kärlek till det ostasiatiska köket, och jag hoppas kunna inspirera fler att öppna upp sina sinnen för dess enastående råvaror och recept.”
Utforska Ostasiens unika råvaror och smaker med Christin Kashou, vinnare av Sveriges mästerkock år 2021. Här bjuder hon på 40 av sina favoriträtter från Kina, Japan och Korea, rika på kryddor, hetta och umami. Bygg din ramen från grunden med egen buljong och nudlar, vik och ånga dumplingar som sprakar i munnen! Låt krispigt friterad tempura och små sidorätter förhöja din vardagsmiddag eller bjud dina gäster på en generös buffé från en smakrik del av världen.
Bokbranschen år 2030 – hur ser den ut? Framtidsspaningar i Analysbrevet!