Jenny Neikell
Tyvärr saknas information om denna upphovsperson (ex författare, översättare, illustratör, fotograf etc).
Är du Jenny Neikell? Skicka in en presentationstext till oss om dig och ditt författarskap (eller motsvarande) så att vi kan fylla på den här sidan! Här hittar du instruktioner för hur du gör.
-
Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterier
- Förlag: Norstedts
- Format: Inbunden
- Språk: Svenska
- Utgiven: 2020-08-19
- ISBN: 9789113107295
-
Fermentera: Kokboken : Surtantens 50 bästa recept - från burk till tallrik
- Förlag: Norstedts
- Format: Inbunden
- Språk: Svenska
- Utgiven: 2023-03-24
- ISBN: 9789113124957
-
Fermentera: Kokboken : Surtantens 50 bästa recept - från burk till tallrik
- Förlag: Norstedts
- Format: Inbunden
- Språk: Svenska
- Utgiven: 2023-03-24
- ISBN: 9789113124957
-
Fermentera 2.0 : grönt med goda bakterier
- Förlag: Norstedts
- Format: Inbunden
- Språk: Svenska
- Utgiven: 2018-08-10
- ISBN: 9789113085616
-
Fermentera : mat med jäst, mögel och bakterier
- Förlag: Norstedts
- Format: Inbunden
- Språk: Svenska
- Utgiven: 2016-04-15
- ISBN: 9789113071121
-
Taylor och Surtanten : odla grönsaker och fyll ditt skafferi
- Förlag: Norstedts
- Format: Inbunden
- Språk: Svenska
- Utgiven: 2021-08-04
- ISBN: 9789113114569