James Peterson
Tyvärr saknas information om denna upphovsperson (ex författare, översättare, illustratör, fotograf etc).
Är du James Peterson? Skicka in en presentationstext till oss om dig och ditt författarskap (eller motsvarande) så att vi kan fylla på den här sidan! Här hittar du instruktioner för hur du gör.
-
Kokkonstens väsentligheter. En omfattande, illustrerad guide över matlag-
- Förlag: Läsförlaget
- Format: Inbunden
- Språk: Svenska
- Utgiven: 2001-01-01
- ISBN: 9783829067195
-
Sauces: Classical and Contemporary Sauce Making
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 1998-01-31
- ISBN: 9780471292753
-
Splendid Soups: Recipes and Master Techniques for Making the World's Best S
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2000-10-31
- ISBN: 9780471391364
-
Glorious French Food: A Fresh Approach to the Classics
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2002-09-30
- ISBN: 9780471442769
-
Sauces: Classical and Contemporary Sauce Making, 3rd Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2008-09-30
- ISBN: 9780470194966
-
Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker
- Förlag: H. F. Ullman Publishing
- Format: Flexband
- Språk: Svenska
- Utgiven: 2013-11-25
- ISBN: 9783848007400