Y.H. Hui
Tyvärr saknas information om denna upphovsperson (ex författare, översättare, illustratör, fotograf etc).
Är du Y.H. Hui? Skicka in en presentationstext till oss om dig och ditt författarskap (eller motsvarande) så att vi kan fylla på den här sidan! Här hittar du instruktioner för hur du gör.
-
Food Biotechnology: Microorganisms
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 1994-11-30
- ISBN: 9780471185703
-
Data Sourcebook for Food Scientists and Technologists
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Inbunden
- Språk: Engelska
- Utgiven: 1991-10-31
- ISBN: 9780471187806
-
Handbook of Vegetables and Vegetable Processing
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2010-11-30
- ISBN: 9780813815411
-
Handbook of Fermented Meat and Poultry, 2nd Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2014-12-31
- ISBN: 9781118522691
-
Bakery Products Science and Technology, 2nd Edition
- Förlag: John Wiley & Sons
- Format: Häftad
- Språk: Engelska
- Utgiven: 2014-08-31
- ISBN: 9781119967156