Sea & Food
Författare | |
---|---|
Förlag | A la carte böcker |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | |
Antal sidor | 96 |
Vikt | 815 gr |
Utgiven | 2003-11-15 |
SAB | Qca |
ISBN | 9789525290318 |
Viking Lines duktiga kockar, kallskänkor samt några kända kockar som vid några olika tillfällen gästspelat ombord har i denna bok samlat en varierande flora av sina favoriträtter, som har serverats ombord och således har funnit vägen till gästernas hjärta. Recept från Ålandspannkaka till lyxkrogens ankleverterrin blandas med smalmatens vegetariska favoriter, en nyårssupé och en buffé lämplig för mindre festtillfällen.
Manne Stenros sagolikt vackra fotografier av alla maträtter och skärgårdsmiljöer gör att det är både trevligt att bläddra i boken och även lätt att hitta fina förslag för de egna matbehoven.
Till alla rätter finns ett bra vintips.
Sveriges främste vinexpert Bengt Frithiofsson skriver om hur man blir en vinprovare på 15 minuter.
Boken är parallellt på svenska, engelska och finska.
Manne Stenros sagolikt vackra fotografier av alla maträtter och skärgårdsmiljöer gör att det är både trevligt att bläddra i boken och även lätt att hitta fina förslag för de egna matbehoven.
Till alla rätter finns ett bra vintips.
Sveriges främste vinexpert Bengt Frithiofsson skriver om hur man blir en vinprovare på 15 minuter.
Boken är parallellt på svenska, engelska och finska.