BokGym Hygien, bok
Serie | Gleerups restaurang och livsmedel |
---|---|
Författare | |
Förlag | Gleerups Utbildning AB |
Genre | Mat och dryck |
Format | Spiralbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 121 |
Vikt | 490 gr |
Utgiven | 2022-05-05 |
SAB | Qca |
ISBN | 9789198746716 |
Boken Hygien vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.
Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Hygien, såsom mikroorganismer, livsmedelshantering, livsmedelsinfektioner, lagar och bestämmelser, rengöring och personlig hygien, egna och offentliga kontroller, vilket skapar goda förutsättningar för att eleven ska klara Skolverkets kunskapskrav.
I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som eleverna kontinuerligt kan arbeta med.
Boken kan med fördel användas i internutbildning för företag, eftergymnasiala utbildningar och av andra yrkesverksamma personer inom restaurang- och livsmedelsområdet.