BokGym Hygien, bok

BokGym Hygien, bok
Serie Gleerups restaurang och livsmedel
Författare
Förlag Gleerups Utbildning AB
GenreMat och dryck
FormatSpiralbunden
SpråkSvenska
Antal sidor121
Vikt490 gr
Utgiven2022-05-05
SABQca
ISBN 9789198746716

Boken Hygien vänder sig i första hand till elever på Restaurang- och livsmedelsprogrammet i den svenska gymnasieskolan.

 

Boken detaljbehandlar alla centrala delarna i kursen Hygien, såsom mikroorganismer, livsmedelshantering, livsmedelsinfektioner, lagar och bestämmelser, rengöring och personlig hygien, egna och offentliga kontroller, vilket skapar goda förutsättningar för att eleven ska klara Skolverkets kunskapskrav.

 

I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som eleverna kontinuerligt kan arbeta med.

 

Boken kan med fördel användas i internutbildning för företag, eftergymnasiala utbildningar och av andra yrkesverksamma personer inom restaurang- och livsmedelsområdet.