Bakgrunder : för dig som vill baka bröd och kakor
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Soleka Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 63 |
Vikt | 449 gr |
Utgiven | 2005-08-01 |
SAB | Qcae |
ISBN | 9789197573504 |
Att baka är en skapande njutning
Att sätta hjänderna i en deg är en härlig upplevelse. Att njuta av det egna bakade brödet är något alldelese speciellt. Att uppleva detta och att samtidigt få andras uppskattning över det hembakade unnar vi alla.
I Bakgrunder hittar du grundrecept på bröd och kakor. Använd dem precis så som de är. Grundrecepten kan också varieras genom form, genom degvätskor, genom smaktillsatser. Följ råden och du märker hur roligt och lätt det är att variera baket. I dag en franskbrödbulle. I morgon en tomatbulle. En annan dag en bulle med ost och grövre mjöl.
Likaså med kaffebröd. Liksom med småkakor och mjuka kakor.
Bakgrunder vill väcka intresse för att baka. Oavsett om du är nybörjare eller har bakat förr, har du glädje av tips och idéer från denna bok.
I Bakgrunder hittar du grundrecept på bröd och kakor. Använd dem precis så som de är. Grundrecepten kan också varieras genom form, genom degvätskor, genom smaktillsatser. Följ råden och du märker hur roligt och lätt det är att variera baket. I dag en franskbrödbulle. I morgon en tomatbulle. En annan dag en bulle med ost och grövre mjöl.
Likaså med kaffebröd. Liksom med småkakor och mjuka kakor.
Bakgrunder vill väcka intresse för att baka. Oavsett om du är nybörjare eller har bakat förr, har du glädje av tips och idéer från denna bok.