Kombinera mat och vin : nya recept till våra favoritdruvor
Författare | |
---|---|
Förlag | Kakao Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 151 |
Vikt | 1092 gr |
Utgiven | 2006-09-01 |
SAB | Qcaa |
ISBN | 9789197572453 |
Här kommer verktyget för att imponera på gäster och gommar! Det behöver inte alls vara krångligt. Här har Jens Dolk valt ut några av våra populäraste druvor och kombinerat dem med nya läckra recept av Liselotte Forslin. Middagar du garanterat lyckas med! Man behöver absolut inte ha ett överdrivet intresse för vin för att få till bra kombinationer och det känns extra kul att servera ett vin som verkligen passar till maten. Det ställer både maten, vinet och definitivt mig som kock i bättre dager! Det här är en bok för alla er som gillar att laga mat och som gärna dricker ett glas gott vin därtill.