Mat som det är någon mening med : goda råd och recept från Alftaköket /
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | MOW |
Genre | Mat och dryck |
Format | Häftad |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 160 |
Vikt | 576 gr |
Utgiven | 2007-09-01 |
SAB | Qcaa |
ISBN | 9789197466394 |
"Det är maten vi äter, luften vi andas, vattnet vi dricker, kroppen vi rör på och tankarna vi tänker som bygger upp vår kropp".
I denna härliga kokbok delar Isa Wallmyr och hennes medarbetare på Alfta Rehab Center med sig av recepten och tipsen på den sunda och välgörande kost som Alfta är känd för.
Vi som varit på Alfta och ätit av Isas mat vet hur bra vi mår. Den erfarenheten vill vi dela med andra. Resultatet är den här boken. Vår ambition är att många människor ska få vägledning i butiken (val av varor), i köket (tillagning), på tallriken (inspiration) och i kroppen (må bra).
Boken kan användas av alla som som vill laga mat som kroppen mår bra av. vanliga människor, skolkökspersonal, restaurangpersonal, stressade personer i näringslivet, småbarnsföräldrar och många andra.
Vi önskar att så många människor som möjligt får kunskapen att äta mat som gör oss pigga, starka och därmed också gladare.
I denna härliga kokbok delar Isa Wallmyr och hennes medarbetare på Alfta Rehab Center med sig av recepten och tipsen på den sunda och välgörande kost som Alfta är känd för.
Vi som varit på Alfta och ätit av Isas mat vet hur bra vi mår. Den erfarenheten vill vi dela med andra. Resultatet är den här boken. Vår ambition är att många människor ska få vägledning i butiken (val av varor), i köket (tillagning), på tallriken (inspiration) och i kroppen (må bra).
Boken kan användas av alla som som vill laga mat som kroppen mår bra av. vanliga människor, skolkökspersonal, restaurangpersonal, stressade personer i näringslivet, småbarnsföräldrar och många andra.
Vi önskar att så många människor som möjligt får kunskapen att äta mat som gör oss pigga, starka och därmed också gladare.