The Natural Swedish Kitchen
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Kakao Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Engelska |
Antal sidor | 141 |
Vikt | 670 gr |
Utgiven | 2017-08-17 |
SAB | Qca |
ISBN | 9789187795343 |
Ta vara på allt vackert och smakrikt i skog och trädgård! Bär, rotfrukter, svamp och kål den här boken ger dig ljuvliga recept med det som finns i naturens generösa skafferi. Den ger dig inspiration att såväl använda välkända råvaror på nya sätt som att att ta vara på naturens gåvor så som man gjorde förr. Vad sägs till exempel om grönkålspizza, syltade nypon, rabarberkräm? Kanske får du också inspiration att ge dig ut i naturen och ta för dig av säsongens skatter! Att plocka jordgubbar, hallon eller kantareller det är härliga sommarminnen att bära med sig till årets mörkare månader. Bokens recept är enkla, rustika och skapade med den aktuella årstidens råvaror i fokus. Hoppas att den får dig att vilja odla, plocka och laga! Engelsk text.