Laga barnmat : nyttigt, hemlagat, gott. Mat för barn mellan 6 och 18 månader
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Massolit Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 143 |
Vikt | 656 gr |
Utgiven | 2013-11-22 |
SAB | Qcaba |
ISBN | 9789187135576 |
Alla mår bra av en god början. Inspireras av Lisa Barnes Laga barnmat. Med sina tydliga recept, förvarings- och serveringstips blir boken en vägledning till smakrika måltider för de minsta.
Laga barnmat är indelad i fyra avsnitt anpassade efter ditt barns ändrade matvanor från 6 till 18 månader med åldersanpassade recept och information. Bokens 80 härliga recept och matlagningstips är praktiskt beskrivna och illustrerade och passar perfekt i en stressig småbarnsvardag.
- Innehåller en utförlig lista på de näringsämnen ditt barn behöver och vilken kost som innehåller dem - Bokens avslutande index gör det enkelt att söka recept och ingredienser - Ger handledning och inspiration för tillagning och servering av god, hälsosam, hemlagad barnmat. - Boken är faktagranskad på Ekens BVC i Stockholm. Lisa Barnes är författare och grundare av Petit Appetit, en matlagningsservice som håller kurser om nyttig ekologisk mat för barn. Hennes tidigare verk The Petit Appetit Cookbook: Easy, organic recipes to nurture your baby and toddler belönades med iParenting Media Award. Laga barnmat är Lisa Barnes andra bok.
Laga barnmat är indelad i fyra avsnitt anpassade efter ditt barns ändrade matvanor från 6 till 18 månader med åldersanpassade recept och information. Bokens 80 härliga recept och matlagningstips är praktiskt beskrivna och illustrerade och passar perfekt i en stressig småbarnsvardag.
- Innehåller en utförlig lista på de näringsämnen ditt barn behöver och vilken kost som innehåller dem - Bokens avslutande index gör det enkelt att söka recept och ingredienser - Ger handledning och inspiration för tillagning och servering av god, hälsosam, hemlagad barnmat. - Boken är faktagranskad på Ekens BVC i Stockholm. Lisa Barnes är författare och grundare av Petit Appetit, en matlagningsservice som håller kurser om nyttig ekologisk mat för barn. Hennes tidigare verk The Petit Appetit Cookbook: Easy, organic recipes to nurture your baby and toddler belönades med iParenting Media Award. Laga barnmat är Lisa Barnes andra bok.