Markus pasta
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Nygren & Nygren |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 182 |
Vikt | 848 gr |
Utgiven | 2012-01-12 |
ISBN | 9789186623180 |
Ett paket pasta i skafferiet och middagen är räddad!
Med Markus Aujalays lättlagade pastarecept blir det garanterat också en god middag.
Markus pasta har lösningar för dig som snabbt vill svänga ihop något mättande av det som finns hemma. Här finns också recept för de dagar då du njuter av att känna doften från en god gryta som puttrar i godan ro på spisen. Vill du briljera med hemgjord fylld pasta, lagad från grunden, finns recept med förklarande bilder som underlättar.
Markus Aujalay bjuder såväl på klassiker som lasagne, som på en modern asiatisk spaghettisallad med räkor. Barnen gillar pestokryddade kalvfärsbullar med spaghetti, en pasta med blåmusslor i grädde förgyller lördagskvällen och till picknick packar vi korgen med en pastasallad med pesto, tomater och rucola. En god pasta är huvudsaken i fettucine Alfredo och mer av tillbehör i oxragun med rött vin, rökt fläsk och en doft av rosmarin.
Bläddra i boken och res i drömmen till Italiens hjärta med hjälp av Ingvar Erikssons läckra miljöbilder och låt matbilderna inspirera till italiensk matglädje kring grytorna. Markus Aujalay är välkänd kock med Winterviken i Stockholm som hemmaarena och han driver även Fjällpuben i Åre. Till hans meriter hör titeln Årets kock och han har synts i tv både som matlagare i Middagstipset och som domare i Sveriges mästerkock.