Steak house : mat för köttälskare
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Tukan Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 124 |
Vikt | 606 gr |
Utgiven | 2022-03-07 |
SAB | Qca |
ISBN | 9789180371377 |
Inspiration, fakta och reception för alla köttälskare
Återskapa känslan av ett amerikanskt Steak house hemma i köket. Boken är inte bara fullmatad med recept på stora, möra och saftiga biffar och filéer, utan presenterar även välsmakande såser och frasiga tillbehör som passar till. Recept som gör succé såväl på grillen som på spisen!
Lär dig mer om det amerikanska styckningsschemat; vad som är vad bland alla de typiska bitarna (rib eye, sirloin, tenderloin, flank etc.) och deras svenska motsvarigheter. Köttbitar efter amerikanskt styckningsschema är numera en vanlig syn i charkdiskarna runt om i Sverige, och här finns massor av inspiration kring servering och tillagning.