Styckning av vilt : älg, hjort, rådjur, vildsvin, hare och fågel

Styckning av vilt : älg, hjort, rådjur, vildsvin, hare och fågel
Författare
Medverkande
Förlag Bokförlaget Settern
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor128
Vikt460 gr
Utgiven2011-04-19
SABQca
ISBN 9789175866314
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
ALLT OM VILTSTYCKNING!
Styckning av vilt är en viktig faktabok, inte minst för jägarfamiljen.

Jägare bär hem åtskilliga ton viltkött varje säsong hare, rådjur, vildsvin, hjort, fågel och framförallt älg. Vi måste se till att det skjutna viltet behandlas på ett korrekt sätt, för att den sedan skall komma till sin fulla rätt vid middagsbordet. Kom ihåg att du som jägare har traditioner att föra vidare!

ÄLG, HJORT, RÅDJUR, VILDSVIN, HARE och FÅGEL
Visar styckning steg för steg - en oumbärlig hjälpreda i jägarfamiljen. Även om redskap, mörning, passning, avhudning, hur man delar kött rättvist i jaktlaget osv.

Mörning mogningslagring
Viltsmak
Kvalitetsbedömning på grundval av bindvävsinnehåll
Hygien
Sjukt, skadat kött
Älg
Delning av älgkött
Hjort
Rådjur
Vildsvin
Hare
Fågel
Redskap