Styckning av vilt - Älg, hjort, rådjur, vildsvin, hare och fågel

Styckning av vilt - Älg, hjort, rådjur, vildsvin, hare och fågel
Författare
Medverkande
Förlag Bokförlaget Settern
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor128
Vikt449 gr
Utgiven1988-01-01
ISBN 9789175865522
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Nu även med kapitel om hjort- och vildsvinsstyckning!
Alla styckningsbilder i färg!

Innehållsförteckning:
Inledning
Vad är kött?
Mörning - mogningslagring
Viltsmak
Kvalitetsbedömning på grundval av bindvävsinnehåll
Sammanfattning
Hygien
Sjukt, skadat kött
Älg
Delning av älgkött
Hjort
Rådjur
Vildsvin
Hare
Fågel
Redskap

Böcker av Alf Andersson:
Styckning av vilt I, 1988
Passning av älg, 1990
Eftersök på älg och rådjur, 1992
Jägarens skinn och hudar, 1993
Fisken efter fångsten, 1996
Det viktiga eftersöket, 1999
Så röker du kött och fisk, 2000
Grilla vilt och fisk, 2002
Styckning av vilt II, 2003