Bergs konditori på Marstrand
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Lind & Co |
Genre | Mat och dryck |
Format | Kartonnage |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 135 |
Vikt | 738 gr |
Utgiven | 2013-04-08 |
SAB | Qm-cz Marstrand: Bergs konditori |
ISBN | 9789174611373 |
Följ med till Marstrand och Bergs konditori!
Ta del av öns rika bad- och båtliv. Upplev vimmel, romantik och stillhet. Historia, kultur och humor. Alltmedan du njuter av mängder av recept på de allra godaste bakverk.
Här finns allt från fina småkakor till danskt rågbröd. Dessutom smarriga bullar, wienerbröd, härliga tårtor och pajer samt goda recept på frukostbröd och smörgåsar. Boken innehåller även grundrecept och Monikas bästa bakråd och tips. Allt som allt 85 recept.
MONIKA AHLBERG startade i början 1990-talet den stora kokbokstrenden i Sverige med Rosendals trädgårdscafé och är sedan dess en av våra stora matprofiler. Hösten 2012 kom hennes sjuttonde kokbok: Monikas vardagsmat. Förutom att Monika syns och hörs regelbundet i media, håller hon föredrag och kurser, är ambassadör för Sveriges mathantverkare, anlitas i matjuryer och driver en uppskattad och populär matblogg. Monika har dessutom vunnit utmärkelser från både Måltidsakademien och Gourmand World Cookbook Awards.
Ta del av öns rika bad- och båtliv. Upplev vimmel, romantik och stillhet. Historia, kultur och humor. Alltmedan du njuter av mängder av recept på de allra godaste bakverk.
Här finns allt från fina småkakor till danskt rågbröd. Dessutom smarriga bullar, wienerbröd, härliga tårtor och pajer samt goda recept på frukostbröd och smörgåsar. Boken innehåller även grundrecept och Monikas bästa bakråd och tips. Allt som allt 85 recept.
MONIKA AHLBERG startade i början 1990-talet den stora kokbokstrenden i Sverige med Rosendals trädgårdscafé och är sedan dess en av våra stora matprofiler. Hösten 2012 kom hennes sjuttonde kokbok: Monikas vardagsmat. Förutom att Monika syns och hörs regelbundet i media, håller hon föredrag och kurser, är ambassadör för Sveriges mathantverkare, anlitas i matjuryer och driver en uppskattad och populär matblogg. Monika har dessutom vunnit utmärkelser från både Måltidsakademien och Gourmand World Cookbook Awards.