Isodieten : kokboken
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Fitnessförlaget |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 128 |
Vikt | 674 gr |
Utgiven | 2010-01-04 |
SAB | Vmb |
ISBN | 9789173630283 |
Äntligen kommer Isodieten – kokboken med över 60 nya, fräscha isorecept: frukost, lunch, mellanmål och middag.
Här får du en mängd frestande recept som passar hela familjens smaklökar och hungriga magar. Varierade rätter med fisk, kött och en massa grönsaker och härliga mellanmål, som snabbt kan ställas i ordning, gör att du blir riktigt mätt men ändå kan nå en hälsosam idealvikt!
Fredrik Paulún, Kristina Andersson och Martin Brunnberg – tre av Sveriges mest framstående näringsfysiologer – tröttnade på alla quickfix och extrema dieter och skapade isodieten. Där tog de med alla aspekter på hälsa och viktminskning och lade fokus på mättnad och välbefinnande. Detta gör att dieten passar alla. Oavsett ålder, kön och aktivitetsnivå kan man äta samma mat. Det enda man behöver justera är portionsstorleken.
Vetenskapens vassaste verktyg har samlats här på ett sätt som är både enkelt och gott. ”Iso” kommer från isokalorisk diet och betyder att kalorierna är jämnt fördelade mellan näringsämnena. I isodieten är livsmedlen också noga utvalda för att ge bästa tänkbara kvalitet av fett, kolhydrater och protein, samt se till att du får i dig tillräckligt av vitaminer, mineraler, fibrer och antioxidanter. Dessutom är alla recept glutenfria – ytterligare en hälsofrämjande aspekt för många.
Fresta dig med: • fylld paprika med heta räkor • spenatquinoa med soltorkade tomater och rökt lax • wokat äpple med keso och kanel • kyckling med röd curry • kräftstjärtar med avokado och kidneybönor • grekiska köttbullar med grönsallad och fetaost • hallonpannkakor