Doktor Dahlqvists LCHF Guide och kokbok
Serie | Hälsa och Livsstil |
---|---|
Författare | |
Förlag | Optimal Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 150 |
Vikt | 650 gr |
Utgiven | 2010-01-31 |
SAB | Qcabb |
ISBN | 9789172411906 |
<h3>En guide till bättre hälsa med härlig kokboksdel</h3>I sin nya bok skriver Dr. Annika Dahlqvist lättbegripligt om hur hon har utvecklat LCHF (Low Carb High Fat), ett kostprogram för dig som vill uppnå bättre hälsa och viktkontroll.
Hon redogör för vad som har hänt med vår hälsa sedan vi började äta allt mer industriframställd mat under 1900-talet, och berättar också sin egen historia. Tack vare mat med hög andel naturliga fetter och låg andel kolhydrater, har hon gått från överviktig jojobantare med ledvärk och krånglande mage, till ett friskt och aktivt liv med normalvikt och utan smärtor.
I kokboksdelen visar Dr. Dahlqvist hur vanlig mat enkelt kan bli LCHF. Smör och grädde är riktiga smakförstärkare. Maten blir både nyttigare och godare!
Hon redogör för vad som har hänt med vår hälsa sedan vi började äta allt mer industriframställd mat under 1900-talet, och berättar också sin egen historia. Tack vare mat med hög andel naturliga fetter och låg andel kolhydrater, har hon gått från överviktig jojobantare med ledvärk och krånglande mage, till ett friskt och aktivt liv med normalvikt och utan smärtor.
I kokboksdelen visar Dr. Dahlqvist hur vanlig mat enkelt kan bli LCHF. Smör och grädde är riktiga smakförstärkare. Maten blir både nyttigare och godare!