Jordgubbar och rabarber
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Damm förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Kartonnage |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 64 |
Vikt | 354 gr |
Utgiven | 2006-04-10 |
SAB | Qcaam |
ISBN | 9789171304940 |
JORDGUBBAR OCH RABARBER
av Sandra Leigh Draznin
Med lite tur kommer de mest otåliga rabarberna upp redan i april och sedan dröjer det inte länge förrän vi kan njuta av den första rabarberpajen. Några månader senare är det
äntligen dags att börja skörda jordgubbarna. De allra första solvarma och söta slukar man bums! Men när plantorna sedan ger alltmer bär kan det vara kul att utöka sin receptrepertoar.
I denna bok bjuds mängder av recept på efterrätter, bakverk, glass och kalla drycker gjorda på jordgubbar och rabarber, både var för sig och i skön förening. Vad sägs till
exempel om rabarber med kokoslock, jordgubbar med limekräm, eller författarens
egen favorit: marmelad av lika delar jordgubbar och rabarber blandat med en generös handfull fläderblommor.
av Sandra Leigh Draznin
Med lite tur kommer de mest otåliga rabarberna upp redan i april och sedan dröjer det inte länge förrän vi kan njuta av den första rabarberpajen. Några månader senare är det
äntligen dags att börja skörda jordgubbarna. De allra första solvarma och söta slukar man bums! Men när plantorna sedan ger alltmer bär kan det vara kul att utöka sin receptrepertoar.
I denna bok bjuds mängder av recept på efterrätter, bakverk, glass och kalla drycker gjorda på jordgubbar och rabarber, både var för sig och i skön förening. Vad sägs till
exempel om rabarber med kokoslock, jordgubbar med limekräm, eller författarens
egen favorit: marmelad av lika delar jordgubbar och rabarber blandat med en generös handfull fläderblommor.