Choklad : desserter, kakor och varmrätter

Choklad : desserter, kakor och varmrätter
Författare
Medverkande
Förlag Damm förlag
GenreMat och dryck
FormatKartonnage
SpråkSvenska
Antal sidor127
Vikt590 gr
Utgiven2006-03-17
SABQcaam
ISBN 9789171302526
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
CHOKLAD desserter, kakor & varmrätter
av Joanna Farrow

Det sägs att choklad är nyttigt. Låt oss hoppas att det är sant, för de läckra recepten i CHOKLAD är helt omöjliga att motstå! Här finns riktiga önskedesserter, kakor, konfekt och drycker, men också varmrätter där choklad använts som smakförhöjande krydda.
I boken ges också tydliga beskrivningar av hur man enkelt gör dekorationer på samma sätt som proffsen. Många av recepten i CHOKLAD är illustrerade med steg för steg-bilder som tydligt visar hur man går tillväga.

CHOKLAD ingår i samma kokboksserie som SÅSER och PAJER.