Choklad : desserter, kakor och varmrätter
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Damm förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Kartonnage |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 127 |
Vikt | 590 gr |
Utgiven | 2006-03-17 |
SAB | Qcaam |
ISBN | 9789171302526 |
CHOKLAD desserter, kakor & varmrätter
av Joanna Farrow
Det sägs att choklad är nyttigt. Låt oss hoppas att det är sant, för de läckra recepten i CHOKLAD är helt omöjliga att motstå! Här finns riktiga önskedesserter, kakor, konfekt och drycker, men också varmrätter där choklad använts som smakförhöjande krydda.
I boken ges också tydliga beskrivningar av hur man enkelt gör dekorationer på samma sätt som proffsen. Många av recepten i CHOKLAD är illustrerade med steg för steg-bilder som tydligt visar hur man går tillväga.
CHOKLAD ingår i samma kokboksserie som SÅSER och PAJER.
av Joanna Farrow
Det sägs att choklad är nyttigt. Låt oss hoppas att det är sant, för de läckra recepten i CHOKLAD är helt omöjliga att motstå! Här finns riktiga önskedesserter, kakor, konfekt och drycker, men också varmrätter där choklad använts som smakförhöjande krydda.
I boken ges också tydliga beskrivningar av hur man enkelt gör dekorationer på samma sätt som proffsen. Många av recepten i CHOKLAD är illustrerade med steg för steg-bilder som tydligt visar hur man går tillväga.
CHOKLAD ingår i samma kokboksserie som SÅSER och PAJER.