Desserter : från cheesecake, glass och pajer till praliner och macarons

Desserter : från cheesecake, glass och pajer till praliner och macarons
Författare
Medverkande
Förlag Bokförlaget Semic
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor109
Vikt455 gr
Utgiven2021-03-08
SABQcaam
ISBN 9789155269197

Bjud på läckra desserter som är både vackra och enkla! Njut av chokladfondant, tiramisu, citronmarängpaj eller mandelparfait. Servera hembakade biskvier, fluffig fromage eller lättfixad lemoncurdglass. Kombinera sött med syrligt, tungt med lätt och mjukt med krispigt – för den perfekta desserten.

Här finns recept på bakade och kalla efterrätter, klassiker med en modern twist, desserter i glas, vackert arrangerade desserttallrikar och något litet till kaffet. Du får också förslag på bra redskap, en praktisk ordlista och flera smarta tips och tricks.

Emma Brink Rask följer upp sin succé Baka och spritsa – dekorera enkelt och vackert med en bok fylld av lockande desserter. De inspirerande bilderna är tagna av Lina Eidenberg Adamo.