Laga vilt : bästa recepten med hjort, vildsvin och älg
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Bokförlaget Semic |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 103 |
Vikt | 589 gr |
Utgiven | 2019-08-06 |
SAB | Qca |
ISBN | 9789155267100 |
Våga laga mer vilt! Här finns ca 45 inspirerande recept på bland annat hjort, vildsvin och älg, både med traditionellt svenska smaker och spännande kryddor från andra delar av världen. Vad sägs om att testa Vilda Wallenbergare, älgköttbullar med pistagenötter, en modern bowl med nudlar och fasan eller en mauritisk curry med vildsvin och räkor? Anders Levén, en av Sveriges mest välkända kockar och en passionerad jägare, bjuder på nyskapande maträtter och uppmuntrar alla att experimentera i köket och välja det kött man har tillgängligt. Det har aldrig varit enklare att imponera på familj, vänner och jaktlag!