Snabbt & sunt : kyckling, lax och färs
Medverkande | |
---|---|
Förlag | Ica Bokförlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 96 |
Vikt | 494 gr |
Utgiven | 2006-09-20 |
SAB | Qcaal |
ISBN | 9789153426523 |
Vi köper lax i bit, färs i tråg eller kyckling i frysdisken, men vad ska vi göra till middag? Hur blir det gott och nyttigt och samtidigt snabblagat? Här finns ett hundratal recept på måltider som man kan skapa med utgångspunkt från tre vanliga råvaror. Med spännande smaksättning från hela världens kök kan man få stor variation, både i vardagen och kanske också till fredagens snabba middag eller lördagens festmåltid. Alla recept i boken är snabblagade och sunda. De finns både för 12 port och för 4 port. Kyckling, lax och färs är också bra råvaror för att snabbt laga mat. Det är också nyttig och god mat! Ca 30 färgfoton, 100 recept.