Maten från havet
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Massolit Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 112 |
Vikt | 0 |
Utgiven | 2003-02-01 |
SAB | Qcaal |
ISBN | 9789153422655 |
Tomas Tengbys havsdoftande kokbok! I boken Maten från havet presenterar Tomas Tengby, känd TV- och radioprofil, just nu aktuell i SVTs matprogram Mat, sina bästa recept med råvaror från Västerhavet. Tomas har tillsammans med Bengt Peterson från Petersons Krog på Käringön gjort ett spännande urval av sina allra bästa rätter från havet. Här får läsaren får även ta del av hur fisket gick till förr. Tomas som har tillbringat sina somrar på Käringön kommer också att berätta om hur det var på 60-talet när han var liten. Fisk och skaldjur som finns på västkusten presenteras tillsammans med illustrationer. Recepten är mycket varierande men med en sak gemensamt - att fisk är nästan alltid snabbmat! Ca 70 recept, ca 50 färgfoton.