Fester & bufféer : ur Allt om mat

Fester & bufféer : ur Allt om mat
Författare
Medverkande
Förlag Prisma
GenreMat och dryck
FormatKartonnage
SpråkSvenska
Antal sidor171
Vikt603 gr
Utgiven2008-07-30
SABQcaa
ISBN 9789151851501
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Den här härligt inspirerande festboken innehåller en stor samling fest- och bufférecept samt tips och råd från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat.

Drömmer du redan om sommarens fester under bar himmel, har du kommit rätt! Planerar du en påskfest, en julmiddag eller en salsafest likaså. Det vill säga: boken är lika användbar året runt!
Här är recepten som ger inspiration och förnyelse till hela årets alla fester: valborgsfesten, grillpartyt i trägården, bröllopsmiddagen, den italienska buffén, julkalaset, nyårssupén, cocktailpartyt, viltmiddagen...
En lyckad fest är när allt stämmer, god mat, fin miljö och nöjda gäster. Allt om Mat:s samlade kunskap och väl utprovade recept ger dig tips och alla goda råd som krävs för att du som värd eller värdinna ska känna dig lugn och säker och kunna delta till 100%. Gästerna kommer att stortrivas, och festen kommer garanterat att bli LYCKAD!

Ur innehållet:

<ul> <li>Vett & etikett </li> <li>Planering. Hur mycket beräknar man till buffén? Hur mycket vin går åt? Vad går att förbereda och frysa? </li> <li>Välkomstdrinkar, tilltugg, förrätter </li> <li>Påskbuffé, påskmiddag </li> <li>Bröllop </li> <li>Sommarfester: midsommar, grillmiddag, skördefest </li> <li>Bufféer: italiensk födelsedagsbuffé, studentbuffé </li> <li>Temafester: salsafest, halloween och gåsmiddag </li> <li>Enkla fester: soppfest, billiga, valborg, salladsfest, ost & vin </li> <li>Fisk & skaldjur: kräftskivan, surströmming, skaldjurskalaset </li> <li>Jul & Nyår: glöggfest, julkalaset, nyårssupé

</li> </ul>