Buffé! : från mingel till festbuffé
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Prisma |
Genre | Mat och dryck |
Format | Kartonnage |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 114 |
Vikt | 520 gr |
Utgiven | 2007-05-22 |
SAB | Qcaa |
ISBN | 9789151848808 |
Vad vore våren och sommaren utan bufféer? Många tillfällen ges att samla släkt och vänner till härliga middagar. En buffémottagning med plockmat och mingel är dessutom ett idealiskt sätt att umgås. Elisabeth Johanssons kritikerrosade bok utkommer nu i ett efterlängtat kartonnage!
I Buffé! från mingel till festbuffé presenteras nya fantasifulla bufférätter varvade med klassiker på nya sätt. Elisabeth Johansson har komponerat generösa menyer, skräddarsydda för till exempel: dop, konfirmation, studentmottagning, poolparty, jul, påsk, 50-årskalas, midsommar, kräftskiva, bröllop, barnkalas, trädgårdsfest och nyår. Sammanlagt mer än 150 recept!
”Vad mer kan man önska sig av sakkunskap – gör livet lättare och lär av Elisabeths bok – Buffé! Årets olika fester och högtider klaras av hur lätt som helst! En bok att satsa på för en lyckad fest!” Östran
”... en vän att hålla i handen när det drar ihop sig till storkalas.” Göteborgs-Posten
”Recepten är enkla med få råvaror och ändå med ovanliga smakkombinationer /... / Det är en bok att spara länge i kokboksbiblioteket ...” Bröd
I Buffé! från mingel till festbuffé presenteras nya fantasifulla bufférätter varvade med klassiker på nya sätt. Elisabeth Johansson har komponerat generösa menyer, skräddarsydda för till exempel: dop, konfirmation, studentmottagning, poolparty, jul, påsk, 50-årskalas, midsommar, kräftskiva, bröllop, barnkalas, trädgårdsfest och nyår. Sammanlagt mer än 150 recept!
”Vad mer kan man önska sig av sakkunskap – gör livet lättare och lär av Elisabeths bok – Buffé! Årets olika fester och högtider klaras av hur lätt som helst! En bok att satsa på för en lyckad fest!” Östran
”... en vän att hålla i handen när det drar ihop sig till storkalas.” Göteborgs-Posten
”Recepten är enkla med få råvaror och ändå med ovanliga smakkombinationer /... / Det är en bok att spara länge i kokboksbiblioteket ...” Bröd