BokGym Servering 1, digitalt läromedel, lärare, 12 mån, Gy25

BokGym Servering 1, digitalt läromedel, lärare, 12 mån, Gy25
Serie Gleerups restaurang och livsmedel
Författare
Förlag Gleerups Utbildning AB
GenreEkonomi
FormatEbok (nedladdning & online)
SpråkSvenska
Vikt0
Utgiven2025-03-01
SABQc
ISBN 9789151113104

<span ><span ><span ><span ><span ><span >BokGym Servering 1</span></span></span></span></span></span><span ><span ><span ><span ><span ><span > &auml;r ett helt&auml;ckande digitalt l&auml;romedel f&ouml;r studerande p&aring; gymnasiet och vuxenutbildningar som &auml;r utvecklat f&ouml;r servering niv&aring; 1 enligt Gy25. L&auml;romedlet t&auml;cker alla centrala delar inom &auml;mnet och ger dina elever en stabil grund f&ouml;r att klara Skolverkets betygskriterier. </span></span></span></span></span></span>

<span ><span ><span ><span ><span ><span >H&auml;r finns:</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- St&ouml;d f&ouml;r smart studieteknik och m&ouml;jligheter till personliga inst&auml;llningar</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Ett pedagogiskt uppl&auml;gg som behandlar de centrala delarna inom &auml;mnet</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Kunskapskontroller och &ouml;vningsuppgifter </span></span></span></span></span></span>

<span ><span ><span ><span ><span ><span >St&ouml;d f&ouml;r smart studieteknik</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >L&auml;romedlet ger stora m&ouml;jligheter till differentiering med till exempel st&ouml;d f&ouml;r smart studieteknik, personliga l&auml;sinst&auml;llningar och m&ouml;jlighet att lyssna p&aring; texten. Sv&aring;ra ord och begrepp f&ouml;rklaras med inbyggda ordf&ouml;rklaringar. </span></span></span></span></span></span>

<span ><span ><span ><span ><span ><span >Inneh&aring;ll och uppl&auml;gg</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >L&auml;romedlet lyfter p&aring; ett pedagogiskt vis fram f&ouml;rberedelse inf&ouml;r servering, menyer och kostval, serveringsmetoder, dukning och dekoration, serveringsutrustning, kassahantering, g&auml;stbem&ouml;tande, fackspr&aring;k, samarbete, lagstiftning, alkoholservering, s&auml;kerhet och ergonomi samt h&aring;llbarhet.</span></span></span></span></span></span>

<span ><span ><span ><span ><span ><span >Kunskapskontroller och &ouml;vningsuppgifter</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >F&ouml;r att underl&auml;tta l&auml;randet finns kunskapskontroller och &ouml;vningsuppgifter integrerade i varje avsnitt. Dessa uppgifter hj&auml;lper eleverna att kontinuerligt testa sina kunskaper.</span></span></span></span></span></span>