BokGym Servering 1, bok, Gy25

BokGym Servering 1, bok, Gy25
Serie Gleerups restaurang och livsmedel
Författare
Förlag Gleerups Utbildning AB
GenreEkonomi
FormatSpiralbunden
SpråkSvenska
Antal sidor96
Vikt300 gr
Utgiven2025-03-01
SABQc
ISBN 9789151113081

<span ><span ><span ><span ><span ><span >BokGym Servering 1</span></span></span></span></span></span><span ><span ><span ><span ><span ><span > &auml;r ett omfattande l&auml;romedel f&ouml;r studerande p&aring; gymnasiet och vuxenutbildningar. L&auml;romedlet &auml;r utvecklat f&ouml;r servering niv&aring; 1 enligt Gy25 och t&auml;cker alla centrala delar inom &auml;mnet vilket ger dina elever en stabil grund f&ouml;r att klara Skolverkets betygskriterier. </span></span></span></span></span></span>

<span ><span ><span ><span ><span ><span >Servering 1 ger de studerande en grundlig genomg&aring;ng av &auml;mnet. H&auml;r behandlas f&ouml;rberedelse inf&ouml;r servering, menyer och kostval, serveringsmetoder, dukning och dekoration, serveringsutrustning, kassahantering, g&auml;stbem&ouml;tande, fackspr&aring;k, samarbete, lagstiftning, alkoholservering, s&auml;kerhet och ergonomi samt h&aring;llbarhet. I boken finns ocks&aring; kunskapskontroller och &ouml;vningsuppgifter som de studerande kontinuerligt kan arbeta med.</span></span></span></span></span></span>

<span ><span ><span ><span ><span ><span >H&auml;r finns:</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Ett pedagogiskt uppl&auml;gg som behandlar de centrala delarna inom &auml;mnet</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Inneh&aring;ll som ger en grundlig f&ouml;rst&aring;else f&ouml;r &auml;mnet</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Kunskapskontroller och &ouml;vningsuppgifter</span></span></span></span></span></span>