BokGym Servering 1, bok, Gy25
Serie | Gleerups restaurang och livsmedel |
---|---|
Författare | |
Förlag | Gleerups Utbildning AB |
Genre | Ekonomi |
Format | Spiralbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 96 |
Vikt | 300 gr |
Utgiven | 2025-03-01 |
SAB | Qc |
ISBN | 9789151113081 |
<span ><span ><span ><span ><span ><span >BokGym Servering 1</span></span></span></span></span></span><span ><span ><span ><span ><span ><span > är ett omfattande läromedel för studerande på gymnasiet och vuxenutbildningar. Läromedlet är utvecklat för servering nivå 1 enligt Gy25 och täcker alla centrala delar inom ämnet vilket ger dina elever en stabil grund för att klara Skolverkets betygskriterier. </span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >Servering 1 ger de studerande en grundlig genomgång av ämnet. Här behandlas förberedelse inför servering, menyer och kostval, serveringsmetoder, dukning och dekoration, serveringsutrustning, kassahantering, gästbemötande, fackspråk, samarbete, lagstiftning, alkoholservering, säkerhet och ergonomi samt hållbarhet. I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som de studerande kontinuerligt kan arbeta med.</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >Här finns:</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Ett pedagogiskt upplägg som behandlar de centrala delarna inom ämnet</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Innehåll som ger en grundlig förståelse för ämnet</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Kunskapskontroller och övningsuppgifter</span></span></span></span></span></span>