BokGym Matlagning 1, bok, Gy25

BokGym Matlagning 1, bok, Gy25
Serie Gleerups restaurang och livsmedel
Författare
Förlag Gleerups Utbildning AB
GenreEkonomi
FormatSpiralbunden
SpråkSvenska
Antal sidor140
Vikt300 gr
Utgiven2025-03-01
SABQc
ISBN 9789151113050

<span ><span ><span ><span ><span ><span >BokGym Matlagning 1</span></span></span></span></span></span><span ><span ><span ><span ><span ><span > &auml;r ett omfattande l&auml;romedel f&ouml;r studerande p&aring; gymnasiet och vuxenutbildningar. L&auml;romedlet &auml;r utvecklat f&ouml;r matlagning niv&aring; 1 enligt Gy25. </span></span></span></span></span></span>

<span ><span ><span ><span ><span ><span >Matlagning 1 ger de studerande en grundlig introduktion i matlagning. H&auml;r behandlas planering och organisering av matlagning, samband mellan svinn och ekonomi, matlagningsmetoder, sk&auml;rtekniker, k&ouml;ksredskap och maskiner, tillagning av olika matr&auml;tter, allergi- och specialkost, vegetarisk och vegansk mat, lagar och best&auml;mmelser, s&auml;kerhet och ergonomi samt h&aring;llbarhet. I boken finns ocks&aring; kunskapskontroller och &ouml;vningsuppgifter som de studerande kontinuerligt kan arbeta med.</span></span></span></span></span></span>

<span ><span ><span ><span ><span ><span >H&auml;r finns:</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Ett pedagogiskt uppl&auml;gg som behandlar de centrala delarna inom &auml;mnet</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- En grundlig introduktion till matlagning</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Kunskapskontroller och &ouml;vningsuppgifter</span></span></span></span></span></span>