BokGym Mat och dryck i kombination 1, bok, Gy25
Serie | Gleerups restaurang och livsmedel |
---|---|
Författare | |
Förlag | Gleerups Utbildning AB |
Genre | Ekonomi |
Format | Spiralbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 92 |
Vikt | 300 gr |
Utgiven | 2025-03-01 |
SAB | Qc |
ISBN | 9789151113029 |
<span ><span ><span ><span ><span ><span >BokGym</span></span></span></span></span></span><span ><span ><span ><span ><span ><span > </span></span></span></span></span></span><span ><span ><span ><span ><span ><span >Mat och dryck i kombination 1</span></span></span></span></span></span><span ><span ><span ><span ><span ><span > är ett omfattande läromedel för studerande på gymnasiet och vuxenutbildningar. Läromedlet är utvecklat för mat och dryck i kombination nivå 1 enligt Gy25. </span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >Mat och dryck i kombination 1 ger de studerande en stark grund inom ämnet och en djupare förståelse för hur mat och dryck samverkar för att skapa en upplevelse. Här behandlas smakkombinationer från olika kulturer, mat och dryck i samverkan, grundsmaker och hur de samspelar, sensorik och sinnesupplevelser under måltiden samt hur måltiden kan skapa en helhetsupplevelse. I boken finns också kunskapskontroller och övningsuppgifter som de studerande kontinuerligt kan arbeta med.</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >Här finns:</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Ett pedagogiskt upplägg som behandlar de centrala delarna inom ämnet</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Grundlig genomgång av ämnet vilket ger en djupare förståelse för hur mat och dryck samverkar för att skapa en upplevelse</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Kunskapskontroller och övningsuppgifter </span></span></span></span></span></span>