BokGym Måltid och bransch 2, digitalt, lärare, 12 mån, Gy25

BokGym Måltid och bransch 2, digitalt, lärare, 12 mån, Gy25
Serie Gleerups restaurang och livsmedel
Författare
Förlag Gleerups Utbildning AB
GenreEkonomi
FormatEbok (nedladdning & online)
SpråkSvenska
Vikt0
Utgiven2025-03-01
SABQc
ISBN 9789151113012

<span ><span ><span ><span ><span ><span >BokGym M&aring;ltid och bransch 2</span></span></span></span></span></span><span ><span ><span ><span ><span ><span > &auml;r ett helt&auml;ckande digitalt l&auml;romedel f&ouml;r studerande p&aring; gymnasiet och vuxenutbildningar som &auml;r utvecklat f&ouml;r m&aring;ltid och bransch niv&aring; 2 enligt Gy25. L&auml;romedlet t&auml;cker alla centrala delar inom &auml;mnet och ger dina elever en stabil grund f&ouml;r att klara Skolverkets betygskriterier. Materialet bygger vidare p&aring; det inneh&aring;ll som behandlats i niv&aring; 1 med tydlig progression.</span></span></span></span></span></span>

<span ><span ><span ><span ><span ><span >H&auml;r finns:</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- St&ouml;d f&ouml;r smart studieteknik och m&ouml;jligheter till personliga inst&auml;llningar</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Ett pedagogiskt uppl&auml;gg som behandlar de centrala delarna inom &auml;mnet</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Kunskapskontroller och &ouml;vningsuppgifter </span></span></span></span></span></span>

<span ><span ><span ><span ><span ><span >St&ouml;d f&ouml;r smart studieteknik</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >L&auml;romedlet ger stora m&ouml;jligheter till differentiering med till exempel st&ouml;d f&ouml;r smart studieteknik, personliga l&auml;sinst&auml;llningar och m&ouml;jlighet att lyssna p&aring; texten. Sv&aring;ra ord och begrepp f&ouml;rklaras med inbyggda ordf&ouml;rklaringar. </span></span></span></span></span></span>

<span ><span ><span ><span ><span ><span >Inneh&aring;ll och uppl&auml;gg</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >L&auml;romedlet lyfter p&aring; ett pedagogiskt vis fram branschens verksamheter, m&aring;ltidsplanering, alkoholens effekter, hantverksmetoder, sensorik, organisation och samarbete, s&auml;ker hantering av material och utrustning, samverkan i servicesituationer, produktpresentation, livsmedelshantering samt hygien och lagstiftning.</span></span></span></span></span></span>

<span ><span ><span ><span ><span ><span >Kunskapskontroller och &ouml;vningsuppgifter</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >F&ouml;r att underl&auml;tta l&auml;randet finns kunskapskontroller och &ouml;vningsuppgifter integrerade i varje avsnitt. Dessa uppgifter hj&auml;lper eleverna att kontinuerligt testa sina kunskaper.</span></span></span></span></span></span>