BokGym Livsmedels- och näringskunskap 1 dig lärare 12 m Gy25
Serie | Gleerups restaurang och livsmedel |
---|---|
Författare | |
Förlag | Gleerups Utbildning AB |
Genre | Ekonomi |
Format | Ebok (nedladdning & online) |
Språk | Svenska |
Vikt | 0 |
Utgiven | 2025-03-01 |
SAB | Qc |
ISBN | 9789151112954 |
<span ><span ><span ><span ><span ><span >BokGym Livsmedels- och näringskunskap 1</span></span></span></span></span></span><span ><span ><span ><span ><span ><span > är ett heltäckande digitalt läromedel för studerande på gymnasiet och vuxenutbildningar som är utvecklat för livsmedels- och näringskunskap nivå 1 enligt Gy25. Läromedlet täcker alla centrala delar inom ämnet och ger dina elever en stabil grund för att klara Skolverkets betygskriterier.</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >Här finns:</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Stöd för smart studieteknik och möjligheter till personliga inställningar</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Ett pedagogiskt upplägg som behandlar de centrala delarna inom ämnet</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Kunskapskontroller och övningsuppgifter </span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >Stöd för smart studieteknik</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >Läromedlet ger stora möjligheter till differentiering med till exempel stöd för smart studieteknik, personliga läsinställningar och möjlighet att lyssna på texten. Svåra ord och begrepp förklaras med inbyggda ordförklaringar. </span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >Innehåll och upplägg</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >Läromedlet lyfter på ett pedagogiskt vis fram identifiering och kvalitetsbedömning av råvaror, näringsämnen och deras påverkan på kroppen, livsmedelshantering, tillagningsmetoder, näringsberäkningar, specialkost och allergier, livsmedelslagstiftning samt etik och hållbarhet. </span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >Kunskapskontroller och övningsuppgifter</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >För att underlätta lärandet finns kunskapskontroller och övningsuppgifter integrerade i varje avsnitt. Dessa uppgifter hjälper eleverna att kontinuerligt testa sina kunskaper.</span></span></span></span></span></span>