BokGym Livsmedels- och näringskunskap 1 dig lärare 12 m Gy25

BokGym Livsmedels- och näringskunskap 1 dig lärare 12 m Gy25
Serie Gleerups restaurang och livsmedel
Författare
Förlag Gleerups Utbildning AB
GenreEkonomi
FormatEbok (nedladdning & online)
SpråkSvenska
Vikt0
Utgiven2025-03-01
SABQc
ISBN 9789151112954

<span ><span ><span ><span ><span ><span >BokGym Livsmedels- och n&auml;ringskunskap 1</span></span></span></span></span></span><span ><span ><span ><span ><span ><span > &auml;r ett helt&auml;ckande digitalt l&auml;romedel f&ouml;r studerande p&aring; gymnasiet och vuxenutbildningar som &auml;r utvecklat f&ouml;r livsmedels- och n&auml;ringskunskap niv&aring; 1 enligt Gy25. L&auml;romedlet t&auml;cker alla centrala delar inom &auml;mnet och ger dina elever en stabil grund f&ouml;r att klara Skolverkets betygskriterier.</span></span></span></span></span></span>

<span ><span ><span ><span ><span ><span >H&auml;r finns:</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- St&ouml;d f&ouml;r smart studieteknik och m&ouml;jligheter till personliga inst&auml;llningar</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Ett pedagogiskt uppl&auml;gg som behandlar de centrala delarna inom &auml;mnet</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Kunskapskontroller och &ouml;vningsuppgifter </span></span></span></span></span></span>

<span ><span ><span ><span ><span ><span >St&ouml;d f&ouml;r smart studieteknik</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >L&auml;romedlet ger stora m&ouml;jligheter till differentiering med till exempel st&ouml;d f&ouml;r smart studieteknik, personliga l&auml;sinst&auml;llningar och m&ouml;jlighet att lyssna p&aring; texten. Sv&aring;ra ord och begrepp f&ouml;rklaras med inbyggda ordf&ouml;rklaringar. </span></span></span></span></span></span>

<span ><span ><span ><span ><span ><span >Inneh&aring;ll och uppl&auml;gg</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >L&auml;romedlet lyfter p&aring; ett pedagogiskt vis fram identifiering och kvalitetsbed&ouml;mning av r&aring;varor, n&auml;rings&auml;mnen och deras p&aring;verkan p&aring; kroppen, livsmedelshantering, tillagningsmetoder, n&auml;ringsber&auml;kningar, specialkost och allergier, livsmedelslagstiftning samt etik och h&aring;llbarhet. </span></span></span></span></span></span>

<span ><span ><span ><span ><span ><span >Kunskapskontroller och &ouml;vningsuppgifter</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >F&ouml;r att underl&auml;tta l&auml;randet finns kunskapskontroller och &ouml;vningsuppgifter integrerade i varje avsnitt. Dessa uppgifter hj&auml;lper eleverna att kontinuerligt testa sina kunskaper.</span></span></span></span></span></span>