BokGym Livsmedels- och näringskunskap 1, bok, Gy25

BokGym Livsmedels- och näringskunskap 1, bok, Gy25
Serie Gleerups restaurang och livsmedel
Författare
Förlag Gleerups Utbildning AB
GenreEkonomi
FormatSpiralbunden
SpråkSvenska
Antal sidor148
Vikt300 gr
Utgiven2025-02-21
SABQc
ISBN 9789151112930

<span ><span ><span ><span ><span ><span >BokGym Livsmedels- och n&auml;ringskunskap 1</span></span></span></span></span></span><span ><span ><span ><span ><span ><span > &auml;r ett omfattande l&auml;romedel f&ouml;r studerande p&aring; gymnasiet och vuxenutbildningar. L&auml;romedlet &auml;r utvecklat f&ouml;r livsmedels- och n&auml;ringskunskap niv&aring; 1 enligt Gy25. </span></span></span></span></span></span>

<span ><span ><span ><span ><span ><span >Livsmedels- och n&auml;ringskunskap 1 ger en grundlig f&ouml;rst&aring;else f&ouml;r livsmedel och n&auml;rings&auml;mnen. H&auml;r behandlas identifiering och kvalitetsbed&ouml;mning av r&aring;varor, n&auml;rings&auml;mnen och deras p&aring;verkan p&aring; kroppen, livsmedelshantering, tillagningsmetoder, n&auml;ringsber&auml;kningar, specialkost och allergier, livsmedelslagstiftning samt etik och h&aring;llbarhet. I boken finns ocks&aring; kunskapskontroller och &ouml;vningsuppgifter som de studerande kontinuerligt kan arbeta med.</span></span></span></span></span></span>

<span ><span ><span ><span ><span ><span >H&auml;r finns:</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Ett pedagogiskt uppl&auml;gg som behandlar de centrala delarna inom &auml;mnet</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Grundlig genomg&aring;ng av livsmedelshantering och n&auml;ringsl&auml;ra</span></span></span></span></span></span>
<span ><span ><span ><span ><span ><span >- Kunskapskontroller och &ouml;vningsuppgifter</span></span></span></span></span></span>