Fluffins
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | B Wahlströms |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 93 |
Vikt | 646 gr |
Utgiven | 2005-08-16 |
SAB | Qcae |
ISBN | 9789132332258 |
Fluffins är muffins i lyxutförande extra fluffiga muffins med himmelska godsaker såväl ovanpå som inuti.
Kocken och krögaren Jacob Gray har här nästan slagit knut på sig själv för att skänka oss njutningar som chokladfluffins med cheesecakefluff, kanelfluffins med rabarber, äppelfluffins med valnötskaramell och chokladmuffins med hallonfluff och björnbär.
Det bästa av allt är att dessa underbakverk är ytterst lättbakade. Grundreceptet är i princip detsamma i dem alla. Sedan är det bara att blanda i olika slags smaksättning samt en topping, eller fluff som det heter på fluffins-språket. Att skapa sin egen favoritkombination går naturligtvis utmärkt.
Foto: Pepe Nilsson
Form: Nicke Ericson
Stylist: Inger Nilsson
Kocken och krögaren Jacob Gray har här nästan slagit knut på sig själv för att skänka oss njutningar som chokladfluffins med cheesecakefluff, kanelfluffins med rabarber, äppelfluffins med valnötskaramell och chokladmuffins med hallonfluff och björnbär.
Det bästa av allt är att dessa underbakverk är ytterst lättbakade. Grundreceptet är i princip detsamma i dem alla. Sedan är det bara att blanda i olika slags smaksättning samt en topping, eller fluff som det heter på fluffins-språket. Att skapa sin egen favoritkombination går naturligtvis utmärkt.
Foto: Pepe Nilsson
Form: Nicke Ericson
Stylist: Inger Nilsson