Alla tiders bröd
Författare | |
---|---|
Förlag | Natur & Kultur Allmänlitteratur |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 127 |
Vikt | 0 |
Utgiven | 2000-11-17 |
ISBN | 9789127353145 |
Bröd smakar olika över hela världen – samma bröd kan faktiskt smaka olika från gång till gång och beroende på vem som bakat det. Och det är det som gör brödbaket så spännande. I denna bok får man lära sig brödbak från grunden. Här finns ett hundratal bra recept på välsmakande matbröd för både vardag och fest, enkla, snabb-bakade och mer avancerade. Tyskt ölbröd, norrändska messmörslimpor, ryska grovlimpor, vitlöks- och svampbröd, danska ostbirks och irländska potatisbröd är bara några av bokens läckerheter.
Smörgås är populär och nyttig mat och författarna ger också exempel på goda och festliga smörgåsrecept.
<hr>
Siv och Key L Nilson är en välkänd duo inom matområdet – hon skriver och han fotograferar – och de har samarbetat i ett stor antal läckra mat- och reseböcker.