Kladdiga kakor
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Natur & Kultur |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 79 |
Vikt | 420 gr |
Utgiven | 2010-03-08 |
SAB | Qcae |
ISBN | 9789127120655 |
Lättbakad, seg och kladdig har kladdkakan vunnit alla generationers hjärtan. Den har fått en självklar plats i vår svenska bakkultur och går dessutom med enkla medel att variera i olika smaker och former. Boken innehåller ett 40-tal recept på kladdiga kakor. Till exempel vit chokladkaka med körsbär, marängtårta med vaniljsmörkräm, mjölkchokladkaka med nougat, citronkaka med vit choklad, klassisk kladdkaka och mördegsrutor med tjock kola. Samtliga recept är enkla att baka, ofta med få ingredienser, och det finns såväl mörka som ljua kladdiga kakor.