Fågel, fisk & grönt

Fågel, fisk & grönt
Författare
Medverkande
Förlag Norstedts
GenreMat och dryck
FormatKlotband
SpråkSvenska
Antal sidor167
Vikt950 gr
Utgiven2013-04-15
SABQcaa
ISBN 9789113049632
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Allt fler vill undvika rött kött och istället äta mer fisk, fågel och grönt. För alla dem är Karin Franssons nya bok en guldgruva.

Karin Franssons matlagning utmärks av en stor kärlek till råvarorna. Hon hämtar sin inspiration från naturen och utgår alltid från vilka grönsaker och färska örter som ska finnas på tallriken, dessa matchas sedan med väl valda delar av fisk, ljust kött eller fågel.

Här delar hon med sig av sin stora kunskap om val av råvaror, hantering, varsam tillagning och balanserad smaksättning. Boken innehåller både recept och anvisningar för alla som vill ägna tid i köket, är noga med slutresultatet och verkligen vill lyckas med finare matlagning.

Karin Fransson är kökschef på Hotell Borgholm på Öland. Hon tillhör det absoluta toppskiktet av svenska kockar och har även blivit känd för allmänheten genom sin matlagning på TV. Många känner även igen hennes röst från programmet Meny i P1.