Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker

Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker
Författare
Medverkande
Förlag H. F. Ullman Publishing
GenreMat och dryck
FormatFlexband
SpråkSvenska
Antal sidor299
Vikt1010 gr
Utgiven2013-11-25
SABQcaa
ISBN 9783848007400
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
vavd händer om man steker fisk i smör istället för olja? Varför smakar ungsbakade grönsaker så gott? Hur steker man ett helt lamm och hur styckar man en anka? Sådana och andra frågor besvaras i denna utförligt illustrerade handbok. 200 arbetsförklaringar och 1100 foton ger boken en introduktion i matlagningens grundtekniker och presenterar viktiga grundrecept- en snabbtillgänglig guide som inte borde saknas i något kök. Detaljerade steg för steg anvisningar visar även anvädningen av de viktigaste matlagninsteknikerna.