Sydostasiatiska specialiteter : en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien

Sydostasiatiska specialiteter : en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien
Medverkande
Förlag H. F. Ullman Publishing
GenreMat och dryck
FormatFlexband
SpråkSvenska
Antal sidor319
Vikt1240 gr
Utgiven2013-11-25
SABQcaa
ISBN 9783848007394
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Sydostasiatiska specialiteter tar dig med på en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien Dim sum - Sojabönor och tofu - konsten att smaksätta, kryddor - Te - Läkande örter - Shiitake och andra odlade svampar - Ägg - Nudlar och ris - Soppor - Fisk och Skaldjur - Pekinganka - Matkonst, dekorera med grönsaker - Vin - Traditonell bakning - Frukter - Kokosnötter - Böngroddar - Maniok, storjams och sötpotatis - Satay - Sambal - Rijstafel - och mycket annat. I kapitlen får ni självklart massa härliga recept men även lite fakta och historik.