Sydostasiatiska specialiteter : en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien
Medverkande | |
---|---|
Förlag | H. F. Ullman Publishing |
Genre | Mat och dryck |
Format | Flexband |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 319 |
Vikt | 1240 gr |
Utgiven | 2013-11-25 |
SAB | Qcaa |
ISBN | 9783848007394 |
Sydostasiatiska specialiteter tar dig med på en kulinarisk resa genom Singapore, Malaysia och Indonesien Dim sum - Sojabönor och tofu - konsten att smaksätta, kryddor - Te - Läkande örter - Shiitake och andra odlade svampar - Ägg - Nudlar och ris - Soppor - Fisk och Skaldjur - Pekinganka - Matkonst, dekorera med grönsaker - Vin - Traditonell bakning - Frukter - Kokosnötter - Böngroddar - Maniok, storjams och sötpotatis - Satay - Sambal - Rijstafel - och mycket annat. I kapitlen får ni självklart massa härliga recept men även lite fakta och historik.